Structuurjunkie Planner 2020/2021 Review

Structuurjunkie Planner 2020/2021 Review

De Structuurjunkie Planner 2020/2021 is een kleurrijke, neonkleurige planner voor een jaar planning. De pagina's zijn onderverdeeld in week-, maand- en dagelijkse spreads en u kunt zelfs wat extra's toevoegen. Voor uw gemak zijn een notitiepagina en een twaalfleeslint bijgevoegd. Het gedeelte 'Notitie' is perfect voor het opschrijven van idee├źn en notities.

planner structuur junkie

De Structuurjunkie Planner is een prachtige planner met een metalen randje structuurjunkie prijzend. De indeling is ruim, zonder ingevulde gegevens en voldoende ruimte voor notities. Er is een kleine envelop om je losse papieren in te bewaren, en er zitten twee leeslinten in. De pagina's zijn A4-formaat en je kunt er ook alles op schrijven, of het nu een boodschappenlijstje is, een werkproject of je dagelijkse schema.

De planner structuur junkie heeft een minimalistisch design. De omslag is gemaakt van glad kraftpapier en heeft twee leeslinten om op te krabbelen. Deze stijl heeft een binnenzak met kleine notities en herinneringen. De tas is gemaakt als een compact hulpmiddel voor dagelijkse planning en heeft een metalen rand om het aantrekkelijker te maken. Het is beschikbaar in een gedatete of ongedatete versie.

Ik heb verschillende planners geprobeerd. Degene die ik nu gebruik hebben een geweldige kleur en de lay-out is functioneel. Ik heb zelfs het schuine en ongedateerde PROJO-systeem gebruikt. De combinatie van deze twee boeken maakt een geweldig systeem om alles bij te houden. Het heeft alles wat ik nodig heb om op de hoogte te blijven van mijn leven. En ik ben geen planningsjunkie. Maar als je je dag beter wilt maken, dan moet je kijken naar de verschillende opties.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: http://mylovelynotebook.nl/