Lamy Safari Vulpennen – Een Review

Lamy vulpen

Lamy is een van ‘ s werelds toonaangevende pen fabrikanten. Ze bieden een assortiment van vulpennen, balpennen en zelfs mechanische potloden. Er zijn veel verschillende varieert in elk van deze producten, dus is het de moeite waard te onderzoeken hoe elk model past in uw levensstijl.

Een van de meest populaire Lamy-producten is de Lamy Safari-vulpen. Deze pen is een onmisbaar geschenk geworden voor mensen die graag willen schrijven naar een nieuw niveau. Als gevolg hiervan is de Safari een van de duurdere pennen geworden, maar er zijn zoveel geweldige functies die hem tot een favoriet aller tijden hebben gemaakt.

Ten eerste, deze pen is gemaakt van de hoogste kwaliteit van de bouw. De vulling is gemaakt van platina, dus het is zeer duurzaam en niet slijten gemakkelijk.

Het heeft ook een roestvrij stalen behuizing die kan worden gepolijst om het ook te schijnen.

Het lichaam wordt gepolijst met gouden en zilveren plating en de zwarte bekleding is zeer strak.

Het ontwerp van de Lamy Safari vulpen bestaat al sinds begin jaren 70. Dit betekent dat deze vulpen kan dateren uit de tijd dat dit bedrijf begon. Doordat het design van deze vulpen zo klassiek is, biedt hij ook een zeer breed scala aan toepassingen. Het belangrijkste doel van deze pen is om een ​​vulpen-achtige ervaring te bieden met alle traditionele kenmerken.

Het lichaam is zo ontworpen dat de inkt kan stromen in een soepele en vloeiende manier om u te voorzien van een zeer normaal gebruik vulpen ervaring. Het fragment is instelbaar, zodat u kunt houd de pen veilig als je schrijft, zodat je niet per ongeluk vallen de pen op de grond.

Er zijn ook andere functies beschikbaar, die geweldig zijn voor verschillende toepassingen. De Lamy Safari cartridge is navulbaar waardoor u de inkt kunt gebruiken volgens uw voorkeur. Bovendien zorgt het zuigermechanisme voor de maximale inkt en is de punt verkrijgbaar in verschillende puntmaten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

De penpunt is van de beste kwaliteit en is verkrijgbaar in een aantal kleuren waaronder zilver en goud. De penpunt is gemaakt van platina, wat erg sterk en duurzaam is zodat hij niet snel zal slijten. De punt is ook verkrijgbaar in verschillende buigingen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke schrijfervaring krijgt.

Er zijn nog veel meer kenmerken die de Lamy Safari vulpen tot een van de meest populaire Lamy-producten maken. De punt is het hart van de pen en is het belangrijkste punt waarop de naam Lamy wereldwijd bekend is. Daarom moet de punt met zorg worden gekozen.

De Lamy penpunten zijn verkrijgbaar in verschillende buigingen en penpuntbreedtes om aan de behoeften van elke persoon te voldoen. Daarnaast is de penpunt ook verkrijgbaar met een vergulde of verzilverde afwerking. Dit zorgt ervoor dat de punt zo dicht mogelijk bij de originele punt zit.

klik hier Mylovelynotebook.nl