Het Uitschakelen van de EGR Van de Motor

egr uitschakelen tractoren

Als u wilt uitschakelen van de trekker, er zijn verschillende manieren waarop u kunt doen, zoals het loskoppelen van de EGR-klep en handmatig uitschakelt. Echter, als u niet weet hoe om dit te doen, hier is een snelle gids om u te helpen.

Voor het uitschakelen van de EGR-klep, verwijder de trekker van de batterij. Als de motor uit, verwijder vervolgens de stekker van de motor het vermogen van de trekker van de batterij. Er is ook een andere manier kunt u deze uitschakelen van de EGR, die door het aansluiten van de batterij in een negatieve elektrische circuit en het aanzetten van de motor van de trekker.

Als je eenmaal hebt losgekoppeld van de batterij van de trekker, de stekker van de egr uitschakelen tractoren. Dan, haal de stekker van de EGR-klep en koppel deze los van de batterij. Dit zal u toelaten om te verwijderen van de EGR-klep van de trekker is het EGR-systeem. Als je eenmaal hebt verwijderd, de EGR-klep uit, ontkoppel de accu van de trekker.

U zult merken dat de klep niet heel ver weg van de EGR-klep.

Het ligt dicht bij de voorkant van de trekker. Als u problemen hebt met het krijgen van de EGR-klep om eruit te komen van de aansluiting, kunt u het gebruik van de tang los te wrikken van de contactdoos openen. Vervolgens kunt u schroef de moer en het verwijderen van de EGR-klep van het EGR-systeem.

Als het probleem nog steeds aanhoudt, dan wilt u misschien kijken naar het loskoppelen van de EGR van de motor. Als dit niet werkt, of de EGR-klep beschadigd is genoeg te kunnen krijgen van de EGR-aansluiting, dan kunt u wellicht het vervangen van de EGR-klep.

Bij het vervangen van de EGR, zult u merken dat er een stekker gaat in de EGR-socket. Je moet de stekker en vervang deze door een nieuwe. U kunt dan de sleutel op de trekker, steekt u de stekker er daarna weer in de trekker en voer de draden door de socket. Tot slot, steek de stekker weer in de trekker voedingsbron en zet de motor van de trekker.

Dit kan vereisen dat u een verlengsnoer. Dan, u zult in staat zijn om steek de stekker weer in het EGR-klep defect van de contactdoos. Vervolgens moet u verwijderen van de EGR-schakelaar van de EGR-switch box.

Na dat je nodig hebt voor het vervangen van de stekker en steek de stekker van de EGR-schakelaar terug in de EGR-switch box. Tot slot, je moet de stekker van de EGR-klep weer terug in de EGR-switch box, steek de batterij in de tractor en voer de draden door de EGR-switch box weer. voor verbinden van de energiebron terug naar de trekker van het elektrische systeem.

Tot slot, hier is hoe kunt u deze uitschakelen van de EGR EGR-schakelaar: Schakel de motor van uw tractor. Zet de EGR-schakelaar. Steek de stekker van de kabel van de EGR-schakelkast naar de EGR-switch box. Schakel de voeding van de tractor batterij. Uitvoeren van de draden terug naar de EGR-switch box. Zet de EGR-schakelaar.

https://www.chipperformance.nl/

Related Post