Wat zit erin?

sudocreme

Een Sudo cream review zal normaal gesproken de voordelen en ingrediënten in deze huidcrème bespreken, waarvan wordt beweerd dat deze veel cosmetische voordelen heeft. Het meest populaire product dat als behandeling wordt gebruikt, is de Zenmed Zeno-billencrème, die wordt vervaardigd door Sudo, een bedrijf gevestigd in Japan. Er zijn andere vergelijkbare producten die ook door andere fabrikanten worden geproduceerd, maar het merk Sudo lijkt de bestseller te zijn en is online verkrijgbaar bij veel retailers die gratis wereldwijde verzending aanbieden. De fabrikant produceert ook een sedia- of lippenbalsemversie die ook erg populair is.

Het doel van het gebruik van een billencrème, vooral een op studie gebaseerde crème, is om de huid rond de anus en de vagina te kalmeren en te beschermen, zodat irritatie, jeuk en andere problemen niet optreden. Sommige mensen hebben echter een zeer gevoelige huid en ze moeten weten hoe de crème moet worden gebruikt, samen met de ingrediënten die erin zitten. Enkele van de ingrediënten die vaak in billencrèmes worden aangetroffen, zijn bijvoorbeeld menthol, een ontstekingsremmend middel, stearinezuur, waarvan wordt gezegd dat het gunstig is voor hydratatie, geurstoffen en soms zelfs alcohol, waarvan wordt gezegd dat het werkt als een antisepticum.

Het verschil tussen een gewone moisturizer en een nude crème zit in de actieve ingrediënten. Normale vochtinbrengende crèmes zijn vaak vaseline, wat werkt om de snelheid waarmee water verloren gaat te vertragen en kan de huid ook droog en trekkerig maken.

Sommige bevatten ook alcohol, waarvan wordt gezegd dat het een hydraterend effect heeft, maar het droogt ook de huid uit, wat kan leiden tot barsten. Andere moisturizers zijn glycerine, dat iets minder olieachtig is dan petrolatum en zacht aan te brengen is, maar meer water bevat en een verkoelend effect heeft, evenals lanoline, die uitdroging van de huid voorkomen.

Met een gewone vochtinbrengende crème zou je deze meestal gewoon aanbrengen na het nemen van een bad, want dan is het doel het meest nodig. Voor mensen met een zeer gevoelige huid is dit echter niet voldoende. Mensen die dergelijke crèmes regelmatig gebruiken, kunnen ook merken dat de crèmes een extra beschermingslaag voor de huid bieden, vooral rond het rectum. Het kan ook worden gebruikt als een aanvullend product op toiletpapier, als een middel voor hygiënische bescherming van het gebied. Het kan ook worden gebruikt voor het wassen van de handen, hoewel men dergelijke harde resultaten niet mag verwachten.

Het is echter belangrijk om te weten dat er verschillende toxiciteitsniveaus zijn voor elk ingrediënt in de crème. Sommige zijn geschikt voor mensen met een gevoelige huid, terwijl andere als gevaarlijk worden beschouwd. De enige manier om te weten wat er in een nude-crème zit, is door het etiket te lezen. De ingrediëntenlijst mag alleen die stoffen bevatten waarvan is bewezen dat ze veilig en effectief zijn voor gebruik in dergelijke crèmes. Iemand die allergisch is voor zink, mag het ook niet gebruiken, omdat de symptomen van een allergie kunnen lijken op die van het gebruik van een slecht gemaakte sudo-crème.

Het gebruik van sudocreme heeft veel voordelen, vooral voor mensen met eczeem. Dit type eczeem is extreem droog en kan gemakkelijk barsten. Het kan ook leiden tot bloedingen en jeuk, waardoor het ongemakkelijk wordt om naar het toilet te gaan. Bovendien veroorzaakt het verkleuring en verdikking van de huid, waardoor het zo moeilijk te verwijderen is. Met goed beheer kan het echter volledig worden geëlimineerd. Sudocrem is een van de beste oplossingen.

Klik hier voor meer informatie Vrijnatuurlijk.nl

Related Post