Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Ik word vaak gevraagd: "Waarom kan ik niet gewoon maaltijden maken van gedroogde bonen en granen waar ik mijn vlees en groenten in kan doen?" Dit komt omdat er verschillende zeer goede redenen zijn waarom valledelsole.nl peulvruchten een betere voedselkeuze zijn dan hun gedroogde tegenhangers. De eerste reden is simpelweg dat ze vezels bevatten die helpen om uw darmkanaal schoon en gezond te houden. Wanneer u voedsel eet dat van de vezels is ontdaan, zal het een omgeving creëren waarin gifstoffen gemakkelijker in uw lichaam worden opgenomen. Er zijn verschillende chemicaliën die veel worden gebruikt in de vlees- en groente-industrie en waarvan bekend is dat ze kankerverwekkend zijn. Door deze producten te vervangen door gedroogde bonen en volle granen, verbruikt u minder kankerverwekkende stoffen in uw systeem.

Een andere goede reden om peulvruchten te gebruiken bij het vegetarisch koken, is dat ze ongelooflijk vullend zijn. Zelfs als u niet gewend bent aan een zwaar ontbijt, zal dit aanzienlijk bijdragen aan uw ochtendmaaltijd. Wanneer je de vulling van vleesloze eiwitten combineert met de vezels van volkoren meel, zul je merken dat je in het algemeen veel minder calorieën eet en de broodnodige eiwitten binnenkrijgt voor langdurige energie. Dit zal je op zijn beurt helpen om de honger gedurende de dag te bestrijden. Het is ook erg belangrijk dat wanneer u een voornamelijk plantaardig dieet eet, u ervoor zorgt dat u voldoende water drinkt, omdat vleesproducten uw lichaam uitdrogen als ze in grote hoeveelheden worden gegeten.

Zoals u kunt zien, zijn er veel uitstekende redenen om peulvruchten toe te voegen aan uw vegetarische en vleesvervangende maaltijden. Ze smaken niet alleen heerlijk, ze voorzien je lichaam ook van de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond te blijven. Het zal je misschien zelfs verbazen hoe weinig je eigenlijk hoeft te eten om je dagelijkse doelen, namelijk gezonder te zijn.

Meer informatie op: https://www.valledelsole.nl/

Related Post