Tips voor het verhogen van uw boxspring

Tips voor het verhogen van uw boxspring

Een boxspring is een soort bedframe dat wordt gebruikt om een stevige basis te geven voor een matras om op te rusten. Dit type frame wordt meestal geleverd met een matras en een boxspring die tegen elkaar worden geplaatst, waardoor de matras goed wordt ondersteund. Boxsprings kunnen het gemakkelijker maken om uw slaapkamer van accessoires te voorzien en kunnen uw matras verhogen als uw slaapkamer hoog genoeg is. Maar misschien wilt u de boxspring op uw matras meer verhogen om uw bed nog verder te verhogen.

boxspring

De meeste matrassets worden geleverd met een soort fundering of boxspring Las-lunas. U moet bepalen wat het doel van deze boxspring en de basis is, zodat u de juiste voor u kunt kiezen. De meeste mensen gebruiken hun bed als slaap- en loungeruimte. Sommigen gebruiken hun bed als een leeshoek waar ze kunnen ontspannen en lezen zonder iemand anders in huis te storen. Platformbedden zijn populair onder tieners die de hoeveelheid ruimte in hun kamer willen maximaliseren zonder in te boeten aan comfort en gemak.

Platformbedden hebben hogere ondersteuningssystemen dan traditionele boxspringmatrassen, zodat ze beter geschikt zijn om op een conventionele boxspringmatras te worden geplaatst. Deze bedden hebben ook lagere niveaus, zodat ze kunnen worden gebruikt als dagbedden of bedden met een lager platform voor kinderen. Veel meubelmakers ontwerpen deze bedden ook met hoofdeinden, zodat ze ook dienst kunnen doen als nachtkastjes voor degenen die op hun computer willen werken of 's avonds tv willen kijken. Dit soort matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen voor zowel houten als metalen matrassen.

Link naar de website: Las-lunas

Related Post