Hoe u een betaalbare prijs krijgt voor uw volgende voertuig

Veel mensen vragen zich af hoe ze een auto importeren duitsland naar de VS kunnen importeren, maar de procedure is echt niet zo moeilijk met de juiste richting. Als u meerdere stappen volgt, staat uw Duitse voertuig binnen enkele weken binnen enkele weken op de Amerikaanse wegen. Ontvang een gratis offerte. Een autohandelaar bij u in de buurt kan u een gratis offerte geven voor elk voertuig van modeljaar dat legaal is in de Verenigde Staten. En misschien komt u zelfs in aanmerking voor nationale en lokale belastingvoordelen!

Een klassiek bedradingsschema voor een importauto kan u bij deze taak helpen. De NCS verwijst naar National Club Registry, een organisatie die samenwerkt met de IRS om het juridische eigendom van klassieke en verzamelvoertuigen te bepalen. Deze informatie wordt doorgaans door de overheid gebruikt om te bepalen voor welke stimulans u in aanmerking komt als het gaat om het importeren van uw voertuig in het land.

Een belangrijke opmerking: alle personen die in de Verenigde Staten rijden, moeten een geldig rijbewijs hebben. Als u van plan bent uw Duitse voertuig te gebruiken voor zakelijke doeleinden, zoals verhuur, dan moet u ook een zakelijke vergunning hebben in de persoon van uw bedrijf. Anders heeft u een tijdelijk rijbewijs van NCS nodig dat duidelijk zichtbaar moet worden weergegeven. Ten slotte moeten alle personen die met uw voertuig het land in- en uitrijden, te allen tijde een NCS-kaart of een NCC-kaart bij de hand hebben om te voorkomen dat u invoerrechten moet betalen.

Voordat u verder gaat met deze taak, moet u uw expediteur uw volledige naam, adres en voertuigidentificatienummer (VIN) doorgeven. Uw expediteur kan u een offerte en verzendkosten bezorgen op basis van de totale kosten van uw voertuig. Als uw voertuig naar Duitsland wordt verscheept, kan uw expediteur u wellicht ook voorzien van een tijdelijke verzekering, maar dit is niet altijd nodig.

Voordat u doorgaat, moet u ervoor zorgen dat het voertuig dat u wilt importeren, aan alle wettelijke vereisten voldoet. Duitsland eist dat alle voertuigen wegwaardig zijn voordat ze de weg op mogen. U kunt de NHTSA-website bezoeken voor informatie over eventuele vereiste vereisten die specifiek zijn voor uw staat. Dit is vooral belangrijk als uw voertuig de grens over gaat. Duitsland accepteert nergens een ge├»mporteerde auto, behalve uit zijn land – dus als u naar Nigeria verzendt, moet u ervoor zorgen dat uw voertuig aan al deze voorschriften voldoet.

Door dit te doen, zorgt u ervoor dat u zo min mogelijk rechten en belastingen kunt betalen. Veel mensen denken ten onrechte dat ze goedkope voertuigen kunnen krijgen door Duitsland binnen te rijden en hun visum te overschrijden. Hoewel deze optie voor sommigen werkt, is het niet de meest betaalbare prijs die mogelijk is. In plaats daarvan is het raadzaam om een auto-makelaar in Duitsland of een ander land te gebruiken en uw voertuig naar Nigeria te verzenden. Als u dit doet, voorkomt u dat u hoge rechten en belastingen moet betalen die een deuk op uw budget kunnen drukken.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanleersum.nl/

Related Post