Hoe te integreren met Microsoft Dynamics GP en Sharepoint

PowerApps

Als u een persoon, bedrijf of organisatie bent die apps voor Microsoft wil ontwikkelen, overweeg dan het platform voor uw app-ontwikkelingsbehoeften. De PowerApps-connector die wordt gebruikt in een Microsoft Dynamics GP-server maakt integratie van apps mogelijk met gegevensbronnen van MS SQL, SharePoint, Exchange en andere bedrijfsgegevensarchieven.

Deze connector is ontworpen door de in Connecticut gevestigde PowerApps-ontwikkelaar, New Media Technologies, LLC. De Connector werkt met het Microsoft Sharepoint Platform. U kunt ook verbinding maken met deze connector vanuit andere webtoepassingen van derden en Windows Store.

U kunt apps bouwen op Microsoft Dynamics GP, met name Microsoft Dynamics GP Web, evenals Microsoft Dynamics GP OData en MS SQL Server. De Connector voor PowerApps zorgt voor een naadloze integratie tussen web- en mobiele apps door een standaard en uniform protocol te creƫren dat toegankelijk is via de native Windows SDK, via Sharepoint en Microsoft Dynamics GP.

U kunt apps voor Microsoft Dynamics GP bouwen met behulp van de programmeertalen WML en C ++, die deel uitmaken van Microsoft Visual Studio 2020 en Visual Studio Team Foundation Build. U kunt apps voor Microsoft Dynamics GP bouwen door een WML-bestand te maken en dit in MS SQL Server te importeren. Dit datamodel wordt ondersteund door de Microsoft Sharepoint Server en SharePoint. Er zijn twee soorten app-bestanden: webgebaseerd en mobiel.

Om aan de slag te gaan met uw app, moet u zich gratis aanmelden bij Microsoft Apps en vervolgens inloggen en de app bouwen app bouwen nederland door de optie “Gratis app” te selecteren. U moet uw URL en inloggegevens toevoegen.

Om u gratis aan te melden voor Microsoft Apps, kunt u dit doen via My Microsoft of door naar het Microsoft-portaal te gaan en vervolgens op de link “Aanmelden” in de rechterbovenhoek van de pagina te klikken. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u de link naar de portal waar u uw registratie kunt voltooien. U kunt zelfs uw eerste app maken door u aan te melden als “Windows Insider” en vervolgens de stappen voor uw Microsoft Dynamics GP-app te volgen. door de link onderaan de pagina te bezoeken.

Nadat u uw app heeft gemaakt, kunt u deze uploaden naar Sharepoint met behulp van de SharePoint-tools.

Wanneer u klaar bent met uploaden, kunt u zich nu gratis aanmelden om het te kunnen gebruiken op Dynamics GP.

Wanneer u zich aanmeldt voor de gratis PowerApp, kunt u deze vervolgens integreren met andere Microsoft Dynamics GP-gebruikers. U kunt het verbinden met uw GP sociale netwerkaccount en het delen met uw klanten. De connectoren zorgen voor een gemakkelijke en probleemloze gegevensuitwisseling.

De Connector is ontwikkeld door de in Connecticut gevestigde ontwikkelaar van de Connector, New Media Technologies, LLC. De Connector werkt met het Microsoft Sharepoint Platform.