Het Begrijpen Van De Real Estate Industry

onroerend goed professional

Een real estate agent, makelaar is iemand die bevordert kopers of verkopers van onroerend goed. Een agent kan alleen werken, maar vaak werkt nauw samen onder een licentie vastgoed makelaar te bevorderen klanten.

De meeste agenten verdienen een commissie op de verkoop van een huis en hebben een overeenkomst met de verkopers om een inspanning te leveren om het object te verkopen op of in de buurt van de vraagprijs. Ze zal proberen om de markt van de woning als het ware op de koop op een openbare vastgoed verkoop. Er zijn ook een aantal private real estate agenten die niet werken onder een licentie maar werken op zelfstandige basis, zonder een makelaar.

De reden waarom er zo veel agenten deze dagen, is het omdat de verkoop van vastgoed is nog nooit zo eenvoudig geweest. Agenten hebben nu toegang tot pre-huizen gebouwd dat ze de lijst aan bodemprijzen en hun klanten uit het hele land. Sommige makelaars werken uitsluitend online en hebben websites die aanbiedingen vanuit het hele land. Met alle internet-makelaars hebben een grote kans om snel rijk.

Makelaars zich moeten houden aan strenge richtlijnen die zijn vastgesteld door de overheid. Elke agent is vereist om een vergunning en hebben zich te houden aan bepaalde regels. Deze regels zijn niet de uitgaven van de commissie voor diensten die niet zijn aangevraagd. Als een agent breekt een van deze regels of verzoeken diensten die niet op hun verzoek kunnen zij worden gestraft door het verlies van hun commissie.

Er zijn twee verschillende types van commissies die de makelaars krijgen; een forfaitair bedrag en een percentage van de verkoopprijs. Bij de verkoop van een van de meer luxe vastgoed dat kan duizenden dollars kosten, een middel kan zijn om de flat rate. Dit forfaitaire bedrag is dacht anders in elke lidstaat, maar is meestal rond de tien of twintig procent van de verkoopprijs.

Er zijn ook een aantal staten die het mogelijk real estate agenten om een eenmalige bonus die is gebaseerd op de verkoop van hun nieuwe opdrachtgever. Deze bonus kan oplopen tot honderd procent van de commissie van de makelaar verdiend aan de verkoop. Deze bonus is alleen goed voor het eerste jaar en worden ieder jaar vernieuwd.

Veel kopers voelen zich ongemakkelijk in de omgang met makelaars. Ze voelen zich als de agent probeert te manipuleren en ze weet niet hoe veel ze kunnen vertrouwen op de persoon. Dit is waarom het is een goed idee voor de koper van een onroerend goed professional om te voldoen aan de koper en uitleggen van de gegevens voordat u de woning wordt vermeld.

Learn more at Remax-totaal.nl

Related Post