Een blik op enkele boeken van tuinman Duane Allmans

Tuinman Duane Allman staat bekend om veel van zijn boeken, maar zijn bekendste boek is getiteld The Vegetarian Garden en het is een boek dat duizenden tuiniers enorm heeft beïnvloed. Hij wordt beschouwd als de vader van de moderne moestuin. Het werk van Duane Allmans staat vermeld op veel Best of the Best-lijsten en hij ontving de certificering van de International Society of Gardeners in 1960. Deze boeken zijn niet alleen een schat aan kennis, maar ook een groot aantal prachtige tuinen. Hieronder zullen we een korte blik werpen op enkele van zijn boeken die u wellicht interessant vindt:

Hovenier Almanak. Dit boek behandelt alles wat je moet weten over het kweken van planten en bloemen. Van het planten tot het onderhouden van uw tuin, u zult in dit boek een waardevol hulpmiddel vinden. Het bevat meer dan 200 pagina’s met kleurenfoto’s en het is gemakkelijk te lezen en de nodige wijzigingen aan te brengen in uw tuinindeling.

Tuinman Duane Allmans Lifestyle. Dit boek vertelt over zijn leven als tuinman en hoe hij zijn beroep aanpakt. Hij geeft praktische tips zoals het gebruik van compost in je grond. Er wordt ook informatie gegeven over planttijd en lichtintensiteit die nodig is voor verschillende soorten bloemen. Het boek bevat een complete lijst met apparatuur die nodig is voor het tuinieren en legt uit hoe u voor uw tuin kunt zorgen.

The Great New Landscaping Book. Dit boek is gericht op kruiden en hun groeiomstandigheden. Het bestaat uit dertien delen en het is beslist een werk dat elke tuinman moet hebben. Dit boek beschrijft alles wat je moet weten over het vanaf de grond af kweken van kruiden. Het kan u helpen om met minimale inspanning een prachtige tuin te creëren.

Tuinman Duane Allmans Backyard Books. Dit boek geeft een inleiding tot verschillende planten en de verschillen tussen rassen. Er zijn ook hoofdstukken gewijd aan landschapsarchitectuur, fruit- en groentetuinieren, bloementuinieren en moestuinieren. Het bestrijkt het hele spectrum van tuinieren en biedt interessante feiten over elk.

Dit zijn slechts enkele van de vele boeken die over tuinieren beschikbaar zijn. Duane Allman heeft honderden boeken geschreven, waarvan de meeste over landschapsarchitectuur gaan. Het is belangrijk om zoveel mogelijk kennis op te doen over uw favoriete planten, zodat u uw planten en landschappen kunt verbeteren. Je huis is een weerspiegeling van jou en je smaak voor kunst en schoonheid, dus waarom zou je het niet optimaal koesteren door prachtige tuinen te laten groeien.

Kijk voor meer informatie op https://www.boumanhoveniers.nl/

Related Post